Relatietherapie Amersfoort

Het is vaak niet onder woorden te brengen waarom de relatie tussen jou en jouw partner zo stroef verloopt. Hoe komt het dat jullie elkaar niet meer begrijpen? Komen jullie er samen niet meer uit en ben je op zoek naar een christelijke relatietherapeut nabij Amersfoort? Relatiecoach Wilma Visser van Relatiesuite helpt jou en jouw partner samen verder.

Verbinding het sleutelwoord

Het kan zijn dat je relatie op de waakvlam staat of dat je relatie onder druk staat door conflicten of verwijdering. Hoe kom je dan weer in verbinding met elkaar? Relatietherapie van Wilma Visser bij Amersfoort helpt je verder met het krachtige ‘Houd me vast’ – programma gericht op relatieversterking of door relatiebegeleiding/ relatietherapie gericht op relatieverbetering

Christelijke relatietherapie

Het uitgangspunt onze relatietherapie nabij Ede is een Christelijke relatievisie. Hierbij is de werkwijze gericht op het behouden van de relatie. Relatietherapeut, of beter gezegd: relatiebegeleider, Wilma Visser geeft jullie handvatten op het gebied van versterking of verbetering in één van onze gespreksruimtes in Staverden of Barneveld. Respect voor jullie situatie en oog voor jullie persoonlijke thema’s staat hierbij centraal.

‘Houd me vast’ – programma

Speciaal voor het versterken van jullie relatie bieden wij relatieversterking aan. Dit doen wij door middel van het krachtige ‘Houd me vast’-programma. In 8 bijeenkomsten gaan jullie met een selecte groep echtparen aan de slag met persoonlijke thema’s. Als echtpaar werken jullie aan samen aan jullie relatie, daarnaast sluiten we iedere avond plenair af en kunnen jullie als echtparen leren van elkaar. Tijdens de avonden leren jullie om terugkerende conflicten te voorkomen, elkaar te respecteren en hoe jullie elkaars relatie krachtig houden. Meer weten over dit programma? Klik hier.

Relatieverbetering

Staat jullie relatie echt onder druk, lopen de spanningen hoog op en zien jullie geen uitweg meer? Geef de hoop niet op vindt de weg terug naar elkaar. De relatietherapeut Wilma Visser nabij Amersfoort begeleidt jullie bij het krijgen van inzicht in relatiepatronen en het vinden van een passende aanpak om deze te doorbreken.

De relatietherapeut bij Amersfoort: Wilma Visser

Tijdens de gesprekken worden jij en je partner begeleid door Wilma Visser. Zij wil een betrouwbare, onafhankelijke coach zijn om jullie samen verder te helpen. Ook de sfeervolle ambiance van de gesprekslocaties van Relatiesuite helpt mee om verandering te realiseren.

Contactgegevens relatietherapie nabij Amersfoort

Wil je meer weten over de christelijke relatietherapeut nabij Amersfoort en omgeving BarneveldEdeNijkerk en Veenendaal? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een intakegesprek aan. Je kunt ons bereiken via (0341) 820 006, of door een e-mail te sturen naar info@relatiesuite.nl. RelatieSuite helpt je graag op het gebied van relatietherapie vlakbij Amersfoort.

Intakegesprek aanvragen

Benieuwd of RelatieSuite jullie verder kan helpen? Plan een gratis intakegesprek.


Ik ga akkoord met het privacybeleid