Herkenbaar?

  • Jij wilt graag spontaan samen weg, je vrouw vindt dat op vrijdagochtend de was gedraaid moeten worden.
  • Jij overlegt graag samen, je man vindt het allemaal te lang duren
  • Jij doet zaterdags even snel de tuin zodat het voor het oog netjes is, je vrouw vindt dat het niet gebeurd is zoals afgesproken
  • Jij ziet altijd overal kansen in, je vrouw neemt liever geen risico’s
  • Jij vindt het belangrijk dat we aansluiten bij de familie, je man maakt liever zijn eigen keuzes
  • Jij vind ruimte voor discussie niet belangrijk. Je vrouw bekijkt het graag van meerdere kanten

De relatiedrives scan gaat over wat jij belangrijk vindt in je relatie. Waar krijgt je energie van en wat kost je energie? En hoe ziet jouw partner dat.

Met dit inzicht leer je elkaar nog beter kennen, zodat je relatie verbetert wordt. Je gaat beter begrijpen hoe je zelf op situaties reageert en waarom je partner dat doet. En daarmee heb je een prachtig basis om je relatie te versterken. Door bijvoorbeeld je reactie aan te passen, thema’s bespreekbaar te maken, meer aan te sluiten op de taal van de ander, conflicten voorkomen.

Hoe werkt de relatiedrives scan?

Inzicht krijgen in je motivatie en drijfveren van jouw en je partner is heel eenvoudig met de relatiedrives scan van RelatieSuite. Na het aanvragen van de scan ontvangt ieder per mail een uitnodiging om de digitale vragenlijst in te vullen.  Het invullen van de vragen kost ongeveer 45 minuten.

De uitkomst van de scans wordt toegelicht in een gesprek met de coach van RelatieSuite. In dit gesprek van twee uur is alle ruimte om naast resultaten ook praktijksituaties te bespreken.

Investering

De twee scans en het persoonlijk gesprek van twee uur horen bij elkaar. De investering is € 199,- inclusief btw per echtpaar of stel.

Meld je aan via onderstaand formulier of bel 0341 – 820 006. RelatieSuite is als relatietherapeut onder andere actief in de regio’s BarneveldAmersfoortEdeNijkerk en Veenendaal.

Relatiedrives is een product van Energy Drives®

Intakegesprek aanvragen

Benieuwd of een RelatieDrives Scan jullie verder kan helpen? Plan een gratis intakegesprek.


Ik ga akkoord met het privacybeleid