Relatieprogramma

Het programma ‘Samen sterker in je relatie’ is er voor stellen die elkaar nog beter willen leren kennen en begrijpen. Dit programma is gedeeltelijk online en gedeeltelijk offline.

Het gaat over wat jij belangrijk vindt in een relatie. Waar krijg je energie van en wat je kost je energie. En hoe dit werkt bij je partner.

De basis van dit programma is gebaseerd op de relatiesscan van Energydrives®. Dit is een online vragenlijst die je persoonlijke drijfveren meet. De rapportage hiervan geeft je inzicht wat jouw persoonlijke drijfveren zijn en wat voor effect dit heeft op de communicatie in je relatie.

Met dit inzicht leer je elkaar nog beter kennen Je gaat beter begrijpen hoe je zelf op situaties reageert en waarom je partner dat doet. Waar conflicten tussen jullie vandaan komen en hoe je deze kunt voorkomen.

Je krijgt praktische handvatten om aan je relatie te bouwen. Door bijvoorbeeld op de juiste manier te reageren op de ander, thema’s bespreekbaar te maken en aan te sluiten op de taal van de ander. Hiermee heb je een sleutel om elkaar nog beter te begrijpen en tegemoet te komen. Kortom, versterking van je relatie

Hoe werkt Het programma ‘Samen sterker in je relatie’

  • Jij en je partner ontvangen beiden een inlogcode om het online programma te starten.
  • Apart van elkaar ontvangen jullie een inlogcode om de scan te maken.
  • De duiding van de rapportage wordt in een persoonlijke gesprek of in een online sessie teruggekoppeld.
  • Na afloop krijg je een gratis app met jouw rapportage en praktische tips voor in de praktijk.