Relatietherapie Barneveld

Tijdens de relatietherapie in Barneveld werken jullie samen aan relatiebehoud en relatieversterking. Er valt namelijk veel te bereiken met relatietherapie. In veel gevallen versterkt het de band en krijgen jullie meer begrip voor elkaar. Ook kan de relatietherapeut jullie inzicht geven in slechte relatiepatronen en hoe jullie deze op een goede manier kunnen doorbreken. Kortom, de relatiecoach van RelatieSuite kan jullie sámen verder helpen!

Relatieversterking

Elke relatie heeft weleens te maken met miscommunicatie, verdriet, drukte of seksuele problemen die leiden tot ruzies of verwijdering van elkaar. Er zijn veel interne en externe zaken die jullie relatie zwaar kunnen belasten. De druk kan zelfs zo groot worden, dat jullie relatie of huwelijk dreigt te stranden. Relatietherapie is misschien niet de makkelijkste weg, maar het helpt jullie uiteindelijk wel om uit de negatieve spiraal te komen. De aanpak van de relatietherapie in Barneveld is puur gericht op het behouden van jullie relatie. Deze aanpak past goed bij de christelijke relatievisie van RelatieSuite. Zo leren jullie door middel van relatieversterking hoe jullie terugkerende conflicten kunnen voorkomen en hoe jullie weer met elkaar in verbindingen komen.

Relatieverbetering

Wanneer jullie relatie onder grote spanning staat is de therapie gericht op relatieverbetering. Hierbij zoeken jullie naar patronen en manieren om deze patronen te doorbreken. De vraag hoe jullie weer in verbinding komen staat centraal. De uitkomsten worden gebruikt om een passende aanpak te maken die toe te passen is in de praktijk.

Relatietherapeut in Barneveld

Tijdens de relatietherapie in Barneveld worden jullie begeleid door Wilma Visser. Wilma is een onafhankelijke en deskundige relatiecoach. Wilma heeft sinds 2014 haar eigen praktijk ‘RelatieSuite’ en volgde de opleidingen tot relatiecoach, NLP practitioner en Externship Emotionally Focused Therapy (EFT). Vanuit Barneveld en Staverden helpt ze partners die op zoek zijn naar christelijke relatietherapie. Christelijke relatietherapie is anders dan ‘gewone’ relatietherapie, omdat er vanuit een christelijk oogpunt wordt gewerkt aan de relatie tussen man en vrouw en het huwelijk. Niets voor niets is de basis van haar praktijk dan ook ‘samen verder’!

Contact voor relatietherapie in Barneveld

Zijn jullie op zoek naar christelijke relatietherapie in Barneveld, die jullie relatie versterkt en nieuw leven inblaast? Of is jullie relatie gezond maar zijn jullie op zoek naar verdieping en vernieuwing? Neem dan gerust contact op met RelatieSuite of vraag een vrijblijvend intake gesprek aan. Uiteraard is het wel belangrijk dat jullie je beiden (nog) kunnen inzetten voor relatietherapie, om zo tot het best mogelijke resultaat te komen. RelatieSuite is te bereiken via (0341) 820 006, of door een e-mail te sturen naar info@relatiesuite.nl. Dé relatietherapeut in Barneveld en omgeving Amersfoort, EdeNijkerk en Veenendaal. helpt jullie graag samen verder!

Intakegesprek aanvragen

Benieuwd of RelatieSuite jullie verder kan helpen? Plan een gratis intakegesprek.