Relatietherapie Ede

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in Ede? Zijn je partner en jij zo ver van elkaar verwijderd geraakt dat je je afvraagt hoe jullie samen verder moeten? herken  je het gevoel dat teleurstelling en irritaties de boventoon voeren? In deze situatie is het van groot belang om met je partner te blijven praten. Dat kan in dit stadium lastig zijn. In dat geval kun je de hulp van een professional inschakelen.

Christelijke relatietherapie rondom Ede verbindt

Wilma Visser van RelatieSuite helpt jou en jouw partner door middel van Christelijke relatietherapie rondom Ede samen verder. Met behulp van persoonlijke coaching krijgen jullie inzicht in hoe jullie je (weer) verbonden met elkaar kunnen voelen. Dat doen we door relatieversterking of -verbetering.

Christelijke relatietherapie

Het uitgangspunt onze relatietherapie nabij Ede is een Christelijke relatievisie. Hierbij is de werkwijze gericht op het behouden van de relatie.  Relatietherapeut, of beter gezegd: relatiebegeleider, Wilma Visser geeft jullie handvatten op het gebied van verbetering of versterking. Dit alles gebeurd in één van onze gespreksruimtes in Staverden of Barneveld waarbij respect voor jullie situatie centraal staat.

‘Houd me vast’ – programma

De  relatietherapie van RelatieSuite bij Ede is er voor echtparen die willen voorkomen dat ze uit elkaar groeien. In een huwelijk wil je dit natuurlijk zo goed mogelijk voorkomen. Ook dat kan bij RelatieSuite.

 

Speciaal voor het versterken van jullie relatie bieden wij relatieversterking vlakbij Ede aan. Dit doen wij door middel van het krachtige ‘Houd me vast’-programma. In 8 bijeenkomsten gaan jullie met een selecte groep echtparen aan de slag met persoonlijke thema’s. Als echtpaar werken jullie aan samen aan jullie relatie, daarnaast sluiten we iedere avond plenair af en kunnen jullie als echtparen leren van elkaar. Tijdens de avonden leren jullie om terugkerende conflicten te voorkomen, elkaar te respecteren en hoe jullie elkaars relatie krachtig houden. Meer weten over dit programma? Klik hier.

Relatieverbetering

Mocht jullie relatie onder grote spanning staan, dan is de therapie gericht op relatieverbetering. Vanuit de Christelijke relatievisie van RelatieSuite zoeken jullie naar patronen en manieren om deze patronen te doorbreken. De vraag die centraal staat is: hoe komen jullie weer in verbinding?

Kies je voor relatieversterking of past relatieverbetering beter bij jullie situatie? In beide gevallen worden jullie begeleid door Wilma Visser, een betrouwbare relatietherapeut uit de buurt van Ede. De gesprekken vinden plaats in Staverden of Barneveld.

De voordelen van een relatietherapeut

Relatietherapie in de buurt van Ede is een goede keus. Jullie relatie is veel waard, maar spanningen liggen in een langdurige relatie altijd op de loer. Dat is niet gek, want jullie zijn ieder een individu en elk individu is anders. Een therapeut of begeleider kan jullie relevante inzichten en handvatten wat betreft verbetering of versterking geven. Wilma Visser is een onafhankelijke, niet oordelende therapeut en gespreksbegeleider met respect voor jullie situatie. Zij helpt jullie graag elkaar beter te begrijpen.

RelatieSuite helpt met relatietherapie bij Ede

Ben je geïnteresseerd in Christelijke relatietherapie in de regio Ede, Amersfoort, BarneveldNijkerk en Veenendaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een intakegesprek. Je kunt ons bereiken via (0341) 820 006, of door een e-mail te sturen naar info@relatiesuite.nl. Wil je liever eerst meer informatie? Ook dan kun je ons gerust benaderen. Wij geven graag antwoord op alle vragen over relatietherapie bij Ede!