Relatietherapie Nijkerk

Verbinden door versterking of verbetering

De relatietherapeut uit de omgeving van Nijkerk kan jullie door middel van relatietherapie helpen om elkaar beter te begrijpen. Ook kan zij jullie inzicht geven in hoe jullie je weer verbonden kunnen voelen. Dat kan door middel van relatieversterking of relatieverbetering.

Christelijke relatietherapie

Wij maken gebruik tijdens onze relatietherapie nabij Nijkerk van een Christelijke relatievisie. De werkwijze hierbij is puur gericht op het behouden van de relatie. Dit proberen wij op allerlei manieren tot stand te brengen. Jullie krijgen van onze relatietherapeut handvatten op het gebied van verbetering of versterking. Dit gebeurd in één van onze gesprekruimtes in Staverden of Barneveld. Hierbij zal er altijd respect zijn voor de situatie waar jullie je in bevinden.

Relatieversterking

Een langdurige relatie heeft soms wat versterking nodig. Dit is helemaal niet gek. Toen jullie een relatie kregen groeide de liefde en leerde jullie elkaar steeds beter kennen..De liefde bleef, toch zijn er mogelijk wel onderlinge irritaties. Speciaal voor de versterking van jullie relatie biedt RelatieSuite een versterkingstraject. De eerste stap voor deze relatieversterking is inzicht krijgen in elkaars drijfveren.d.m.v. een relatiescan. Hierna kunnen jullie samen het gesprek aan gaan om jullie relatie te versterken. En uit elkaar groeien te voorkomen.

Relatieverbetering

Relatieverbetering biedt hulp wanneer jullie relatie onder grote spanning staat. Hoe voelen jullie je weer verbonden? Tijdens deze vorm van relatietherapie in de buurt van Nijkerk, gaan we op zoek naar relatiepatronen en naar een passende aanpak om deze te doorbreken.

Elke therapie van RelatieSuite is gericht op relatiebehoud. Onze relatietherapeut uit de regio Nijkerk geeft jullie handvatten op het gebied van versterking of verbetering. Respect voor jullie situatie staat daarbij centraal. De gesprekken vinden plaats in Ede of Staverden.

De relatietherapeut bij Nijkerk: Wilma Visser

Tijdens onze relatietherapie dichtbij Nijkerk worden jij en je partner begeleid door Wilma Visser. Wilma is een,onafhankelijke relatiecoach, die vanuit een christelijke relatievisie gericht is op relatiebehoud. Ze biedt jullie een luisterend oor en is daarbij ook jullie klankbord. De basis van haar praktijk is ‘samen verder’. Ze helpt jullie graag verder op weg met betrekking tot relatiebehoud.

Contactgegevens relatietherapie nabij Nijkerk

Ben je op zoek naar een Christelijke relatietherapeut nabij Nijkerk of in de regio Amersfoort, EdeBarneveld en Veenendaal? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een intakegesprek aan. Je kunt ons bereiken via (0341) 820 006, of door een e-mail te sturen naar info@relatiesuite.nl. RelatieSuite helpt je graag op het gebied van relatietherapie vlakbij Nijkerk.

Neem contact op met de relatietherapeut in de regio Nijkerk!

Intakegesprek aanvragen

Benieuwd of RelatieSuite jullie verder kan helpen? Plan een gratis intakegesprek.