Relatietherapie Nijkerk

Verbinden door versterking of verbetering

De relatietherapeut uit de omgeving van Nijkerk kan jullie door middel van relatietherapie helpen om elkaar beter te begrijpen. Ook kan zij jullie inzicht geven in hoe jullie je weer verbonden kunnen voelen. Dat kan door middel van relatieversterking of relatieverbetering.

Christelijke relatietherapie

Het uitgangspunt onze relatietherapie nabij Ede is een Christelijke relatievisie. Hierbij is de werkwijze gericht op het behouden van de relatie. Jullie krijgen van de relatietherapeut Wilma Visser handvatten op het gebied van verbetering of versterking. Dit gebeurd in één van onze gesprekruimtes in Staverden of Barneveld. Hierbij zal er altijd respect zijn voor de situatie waar jullie je in bevinden.

‘Houd me vast’ – programma

Een langdurige relatie heeft soms versterking nodig. Dit is helemaal niet gek. Toen jullie een relatie kregen groeide de liefde en leerde jullie elkaar steeds beter kennen. De liefde bleef, toch zijn er mogelijk wel onderlinge irritaties.

Speciaal voor het versterken van jullie relatie bieden wij relatieversterking vlakbij Ede aan. Dit doen wij door middel van het krachtige ‘Houd me vast’-programma. In 8 bijeenkomsten gaan jullie met een selecte groep echtparen aan de slag met persoonlijke thema’s. Als echtpaar werken jullie aan samen aan jullie relatie, daarnaast sluiten we iedere avond plenair af en kunnen jullie als echtparen leren van elkaar. Tijdens de avonden leren jullie om terugkerende conflicten te voorkomen, elkaar te respecteren en hoe jullie elkaars relatie krachtig houden. Meer weten over dit programma? Klik hier.

Relatieverbetering

Relatieverbetering biedt hulp wanneer jullie relatie onder grote spanning staat. Hoe voelen jullie je weer verbonden? Tijdens deze vorm van relatietherapie in de buurt van Nijkerk, gaan we op zoek naar relatiepatronen en naar een passende aanpak om deze te doorbreken.

De therapie van RelatieSuite is gericht op relatiebehoud. Onze relatietherapeut uit de regio Nijkerk geeft jullie handvatten op het gebied van versterking of verbetering. Respect voor jullie situatie staat daarbij centraal. De gesprekken vinden plaats in Ede of Staverden.

De relatietherapeut bij Nijkerk: Wilma Visser

Tijdens onze relatietherapie en relatiebegeleiding dichtbij Nijkerk worden jij en je partner begeleid door Wilma Visser. Wilma is een,onafhankelijke relatiecoach, die vanuit een christelijke relatievisie gericht is op relatiebehoud. Ze heeft sinds 2014 haar eigen praktijk ‘RelatieSuite’ en volgde de opleidingen tot relatiecoach, NLP practitioner en Externship Emotionally Focused Therapy (EFT). Ze biedt jullie een luisterend oor en is daarbij ook jullie klankbord. De basis van haar praktijk is ‘samen verder’. Ze helpt jullie graag verder op weg met betrekking tot relatiebehoud.

Contactgegevens relatietherapie nabij Nijkerk

Ben je op zoek naar een Christelijke relatietherapeut nabij Nijkerk of in de regio Amersfoort, EdeBarneveld en Veenendaal? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een intakegesprek aan. Je kunt ons bereiken via (0341) 820 006, of door een e-mail te sturen naar info@relatiesuite.nl. RelatieSuite helpt je graag op het gebied van relatietherapie vlakbij Nijkerk.

Neem contact op met de relatietherapeut in de regio Nijkerk!