Op zoek naar een relatietherapeut uit de omgeving van Veenendaal? Zitten jij en je man of vrouw in zo’n neerwaartse spiraal dat je je afvraagt hoe jullie hier samen uitkomen? En lijkt het alsof jullie elkaar niet meer kunnen begrijpen? Schakel dan de hulp in van RelatieSuite nabij Veenendaal. Door middel van relatieverbetering kunnen wij jullie helpen om elkaar weer te begrijpen en elkaars relatie krachtig te houden.

Christelijke relatietherapie nabij Veenendaal

Het uitgangspunt onze relatietherapie nabij Ede is een Christelijke relatievisie. Hierbij is de werkwijze gericht op het behouden van de relatie.  Dit kunnen we bereiken door middel van persoonlijke coaching, waarbij jullie diverse inzichten krijgen op het gebied van relatieverbetering.

Voor wie is relatietherapie?

Relatietherapie is er voor getrouwde stellen. De is relatietherapie is niet alleen voor de echtparen die in een diepe crisis zitten. We zien juist steeds vaker dat man en vrouw gebruik maken van relatietherapie of relatiebegeleiding om hun relatie te verbeteren. Zo kun je je relatie naar een krachtig houden met wederzijds respect naar elkaar.

Voordelen van relatietherapie

Het voordeel van relatietherapie is dat je elkaar beter gaat begrijpen en daardoor meer respect krijgt voor elkaar. Je leert wat de ander beweegt en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Hierdoor kunnen terugkerende conflicten worden voorkomen en komen jullie weer met elkaar in verbinding te staan.

‘Houd me vast’ – programma

Een langdurige relatie heeft soms versterking nodig. Dit is helemaal niet gek. Toen jullie een relatie kregen groeide de liefde en leerde jullie elkaar steeds beter kennen. De liefde bleef, toch zijn er mogelijk wel onderlinge irritaties.

Speciaal voor het versterken van jullie relatie bieden wij relatieversterking vlakbij Veenendaal aan. Dit doen wij door middel van het krachtige ‘Houd me vast’-programma. In 8 bijeenkomsten gaan jullie met een selecte groep echtparen aan de slag met persoonlijke thema’s. Als echtpaar werken jullie aan samen aan jullie relatie, daarnaast sluiten we iedere avond plenair af en kunnen jullie als echtparen leren van elkaar. Tijdens de avonden leren jullie om terugkerende conflicten te voorkomen, elkaar te respecteren en hoe jullie elkaars relatie krachtig houden. Meer weten over dit programma? Klik hier.

Relatieverbetering

Relatieverbetering biedt hulp wanneer jullie relatie onder grote spanning staat. Hoe voelen jullie je weer verbonden? Tijdens deze vorm van relatietherapie in de buurt van Veenendaal, gaan we op zoek naar relatiepatronen en naar een passende aanpak om deze te doorbreken.

De therapie van RelatieSuite is gericht op relatiebehoud. Onze relatietherapeut uit de regio Nijkerk geeft jullie handvatten op het gebied van versterking of verbetering. Respect voor jullie situatie staat daarbij centraal. De gesprekken vinden plaats in Ede of Staverden.

De relatietherapeut vlakbij Veenendaal

Tijdens de relatietherapie dichtbij Veenendaal worden jullie begeleid door onze relatietherapeut Wilma Visser. Wilma is een,onafhankelijke relatiecoach, die vanuit een christelijke relatievisie gericht is op relatiebehoud. Ze heeft sinds 2014 haar eigen praktijk ‘RelatieSuite’ en volgde de opleidingen tot relatiecoach, NLP practitioner en Externship Emotionally Focused Therapy (EFT). Niets voor niets is ‘de kracht van samen’ de basis van haar praktijk. Wilma is als relatietherapeut actief in Veenendaal, Amersfoort, EdeBarneveld en Nijkerk?

Contactgegevens relatietherapie nabij Veenendaal

Wil je meer weten over de christelijke relatietherapie nabij Veenendaal of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via (0341) 820 006, of door een e-mail te sturen naar info@relatiesuite.nl. RelatieSuite helpt je graag op het gebied van relatietherapie vlakbij Veenendaal!