Relatiedrives scan

Misschien is het volgende voorbeeld wel herkenbaar:

Jij wilt op je vrije dag de tuin op orde maken en je doet dit zo snel mogelijk. Grote stappen, snel thuis en direct resultaat. Jouw partner, komt op het eind even kijken en zegt geïrriteerd: ‘kan dit iets netter, je vergeet de kantjes..’

Jij krijgt daar helemaal geen energie van. Snel resultaat en klaar is het weer, dat drijft jou. Jouw partner wilt echter dat het juist goed en gestructureerd gebeurt, dat drijft hem of haar.

De relatiescan is er voor stellen die elkaar nog beter willen leren kennen en begrijpen.
Het gaat over wat jij belangrijk vindt in een relatie. Waar krijg je energie van en wat je kost je energie. En hoe dit werkt bij je partner.

Met dit inzicht leer je elkaar nog beter kennen Je gaat beter begrijpen hoe je zelf op situaties reageert en waarom je partner dat doet. Waar conflicten tussen jullie vandaan komen en hoe je deze kunt voorkomen.

Je krijgt praktische handvatten om aan je relatie te bouwen. Door bijvoorbeeld op de juiste manier te reageren op de ander, thema’s bespreekbaar te maken en aan te sluiten op de taal van de ander. Hiermee heb je een sleutel om elkaar nog beter te begrijpen en tegemoet te komen. Kortom, versterking van je relatie.

Hoe werkt de relatiescan?

  • De digitale vragenlijst wordt online door jou en je partners afzonderlijk ingevuld.
  • De rapportage wordt in een persoonlijke gesprek of in een workshop teruggekoppeld
  • Na afloop krijg je een gratis app met jouw rapportage en praktische tips voor in de praktijk.

De relatiedrives workshop

De workshop houden we met maximaal 4 echtparen.  Voorafgaand aan de workshop krijgt ieder per mail een uitnodiging om de digitale vragenlijst in te vullen. Het invullen van de vragen kost ongeveer 45 minuten. We starten de workshop gezamenlijk met de uitleg van het drijfverenmodel en een voorbeeld. Hierdoor ontstaat al veel inzicht en herkenning. Daarna ga je als echtpaar naar een afzonderlijke, sfeervolle ruimte om samen de uitslag van de scan te bespreken. Wij helpen je daarbij.

We sluiten de workshop informeel gezamenlijk af met een hapje en een drankje.

Investering: € 65 per persoon (relatiescan en workshop)

Het relatiedrives persoonlijk gesprek

Voorafgaand aan het gesprek ontvangen beide partners een uitnodiging om de digitale vragenlijst in te vullen. In het persoonlijk gesprek samen met de relatiecoach is er veel ruimte voor het bespreken van de scan, jullie vragen en de dingen die jullie in je relatie mogelijk anders willen aanpakken.

Investering: € 85 per persoon (relatiescan en gesprek van 2 uur)